Počela predavanja za drugu generaciju Studija za inovaciju znanja „Usklađenost poslovanja“

U subotu, 24. februara 2024. godine, na Pravnom fakultetu u Beogradu, počela su predavanja za novu generaciju polaznika Studija za inovaciju znanja „Usklađenost poslovanja“.

Polaznike su pozdravili upravnica studija, prof. dr Tatjana Jovanić i predsednik Udruženja za usklađenost u poslovanju, Miloš Bogdanović, koji su zatim održali uvodna predavanja.

Ove godine, preko 70 polaznika dokazuje aktuelnost teme i kvalitet programa koji zajedno realizuju Udruženje za usklađenost u poslovanju i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu. Kao i prošle godine, među predavačima ćemo imati univerzitetske profesore, stručnjake iz prakse i predstavnike regulatornih tela i državnih organa. Fond od preko 60 časova, sa dodatnim radionicama i pripremnom nastavom omogućava nam da zajedno razmotrimo osnove Compliance funkcije, njen savremeni oblik i ulogu, ali i da govorimo o onome što Compliance funkciju čeka u budućnosti.

Više o studijskom programu možete naći putem sledećeg linka Studije za inovaciju (specijalizaciju) znanja – „Usklađenost poslovanja“ – Univerzitet u Beogradu – Pravni fakultet (bg.ac.rs).

Svim polaznicima želimo uspešne studije i puno sreće u daljem radu i primeni stečenih znanja.

aktuelnosti

Postani član

©Copyright 2023 | Corporate Comliance Association | All rights reserved

Sekretar udruženja

Preddsednik i član UO