Zašto postati član udruženja?

Iako izraz usklađenost poslovanja može zvučati strano za nenaviknuto uho, to je u stvari jednostavan koncept koji se zasniva na vođenju poslovanja sa poštenjem, integritetom i dobrom voljom, u skladu sa dobro utvrđenim međunarodnim principima i standardima.

Kao član Udruženja za usklađenost u poslovanju, svaka kompanija ili pojedinac može očekivati da će doživeti lični rast na osnovu iskustava i stručnosti koje dele članovi Udruženja. Udruženje, takođe, deluje kao platforma za članove da tu razmenjuju znanje o Compliance-u iz različitih industrija i pruža odličan format za ad-hoc rešavanje problema i diskusiju.

Pored toga, Udruženje pruža jednostavan način za interakciju sa drugim profesionalnim udruženjima kao što su ona koja okupljaju interne revizore i korporativne pravnike. Udruženje često služi i kao iskra koja je potrebna za uspešan razvoj drugih poslova vezanih za Compliance, kao što su oni u IT industriji.

Preko svoje veb stranice, Udruženje takođe deluje kao specijalizovani forum za objavljivanje otvorenih pozicija u Compliance timovima u različitim industrijama. Digitalni kanali Udruženja takođe deluju kao platforma za umrežavanje Compliance profesionalca koji bi želeli da se povežu i razgovaraju o pitanjima vezanim za usklađenost i obezbeđuje digitalni prostor za članove da međusobno razmenjuju svoje ideje i razmišljanja.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, Udruženje omogućava svojim članovima da uče jedni od drugih, čime se podiže ugled pojedinačnih članova i njihovih zaposlenih. Krajnji cilj Udruženja je unapređenje ukupnog poslovnog okruženja i klime u oblastima u kojima poslujemo.

Benefiti za članove

Individualni član

Korporativni član

1

POPUNITE FORMU

2

DOSTAVITE CV

3

UPLATITE ČLANARINU

1

POPUNITE
FORMU

2

DOSTAVITE CV

3

UPLATITE
ČLANARINU

Popunite formu

Korporativni članovi

Članovi Udruženja su pojedinci i kompanije koji pomažu i doprinose ostvarivanju misije i ciljeva Udruženja. Pored velikog broja pojedinaca, predstavnika različitih kompanija, udruženja i akademskih institucija, rad Udruženja podržavaju i korporativni članovi iz različitih sektora poslovanja.

Sekretar udruženja

Preddsednik i član UO