DAN ODGOVORNOG POSLOVANJA U SRBIJI

27. oktobra 1976. godine, rođen je Miloš Tanjević, jedan od osnivača i prvi predsednik Udruženja za usklađenost u poslovanju. Miloš je bio jedan od najcenjenijih Compliance stručnjaka na ovim prostorima, koji je u velikoj meri uticao na razvoj Compliance funkcije, povezivanje Compliance profesionalaca u regionu i promociju Compliance kulture kao preduslova za održivo poslovanje svake kompanije i napredak društva u celini.

Miloš je bio vizionar koji je svoj rad, vreme i znanje ulagao u bolju budućnost za sve nas. Svojim radom i nesebičnim deljenjem znanja i iskustva, oblikovao je nove generacije Compliance profesionalaca koji sada vode Compliance timove u kompanijama u različitim industrijama i sektorima poslovanja.

U sećanje na njega, Udruženje je ustanovilo Dan odgovornog poslovanja u Srbiji, koji se obeležava 27. oktobra.

U ovom periodu, održava se Godišnja konferencija Udruženja za usklađenost u poslovanju, koja okuplja najznačajnije Complience stručnjake u ovom delu Evrope i predstavlja forum za povezivanje, razmenu ideja i dalju saradnju. Udruženje će ovim povodom u budućnosti organizovati različite aktivnosti, manifestacije i kampanje promocije Compliance-a, posebno fokusiranih na razvoj mladih kolega i onih koji tek počinju svoj profesionalni razvoj u Compliance funkciji.

Pozivamo sve članove, kolege i saradnike da nam se, posebno na ovaj dan, pridruže u promociji Compiance kulture, etike i odgovornosti u poslovanju.

Događaji

Postani član

©Copyright 2023 | Corporate Comliance Association | All rights reserved

Sekretar udruženja

Preddsednik i član UO