Pridružite nam se u obeležavanju Dana odgovornog poslovanja u Srbiji!

Kako bi dodatno promovisali Compliance funkciju i sistem vrednosti koji ona treba da razvija i štiti, Udruženje za usklađenost u poslovanju je ustanovilo Dan odgovornog poslovanja u Srbiji koji obeležavamo 27. oktobra.

Ovaj dan se obeležava u znak sećanja na Miloša Tanjevića, jednog od osnivača i prvog predsednika Udruženja za usklađenost u poslovanju, koji nas je tragično napustio 2021. godine.

Miloš je bio jedan od najcenjenijih Compliance stručnjaka na ovim prostorima, koji je u velikoj meri uticao na razvoj Compliance funkcije, povezivanje Compliance profesionalaca i promociju Compliance kulture u poslovanju. Miloš je bio vizionar, čije su ideje, znanje i energija okupljali ljude iz različitih kompanija, sektora poslovanja i država, sa jednim istim ciljem – daljim unapređenjem Compliance funkcije, dubljim razumevanjem njene uloge i pravca razvoja u budućnosti.

Pozivamo sve članove, kolege i poslovnu zajednicu da nam se, posebno na ovaj dan, pridruže u promociji Compliance kulture, etike i odgovornosti u poslovanju.

aktuelnosti

Postani član

©Copyright 2023 | Corporate Comliance Association | All rights reserved

Sekretar udruženja

Preddsednik i član UO